Skip to main content
angstbehandeling bij de tandarts in Nijmegen

Klachten

Waar mensen samenwerken kan het voorkomen dat iets minder goed verloopt. Bent u niet tevreden over uw bezoek aan onze kliniek? Laat het ons weten. Ook als u wel tevreden bent, dan horen wij dat graag. Mede door uw opmerkingen is het voor ons mogelijk om verbeteringen aan te brengen in ons werk of in onze handelwijze. Uw reacties worden vertrouwelijk behandeld.

Graag bespreken we uw klacht in een verhelderend gesprek. U bent vrij om al uw vragen te stellen aan uw tandarts. Graag zelfs. We lossen een klacht samen met u op. Mocht uw klacht onverhoopt toch niet naar tevredenheid worden opgelost dan kunt u uw klacht ook sturen naar: balie@kvmg.nl. Of klik hier om naar het klachtenformulier te gaan. Wij stellen het op prijs als u uw naam invult. Wij kunnen dan nagaan om welke behandeling het gaat en wie er bij betrokken is geweest.

Uw suggestie of klacht wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Uiteraard zijn alle tandartsen van onze praktijk ook aangesloten bij de klachtenregeling van de KNMT:

KNMT
Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht
030-6076276