Skip to main content
gebitsprothese laten aanmeten bij uw tandarts in Nijmegen. Bijvoorbeeld een klikgebit.

Voordelen van een klikgebit

 • Stabiliteit
  Met de implantaten wordt het klikgebit stevig vastgezet, waardoor het tijdens uw dagelijkse activiteiten comfortabel en betrouwbaar aanvoelt.
 • Functionaliteit
  Herstel de functionaliteit van uw gebit en geniet weer van moeiteloos en pijnloos eten en spreken zonder zorgen.
 • Natuurlijke uitstraling
  Een op maat gemaakt klikgebit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en geeft u uw stralende glimlach weer terug.

Klikgebit

Wanneer u één of meerdere tanden kwijt bent, kunt u kiezen voor een gebitsprothese. Beter is het om tot meer duurzame oplossingen over te gaan, zoals een klikgebit wanneer u een volledig kunstgebit heeft. Een klikgebit blijft vrijwel een leven lang goed en zal uw kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren. Zo kunt u straks weer onbezorgd kunt lachen en alles eten wat u lekker vindt.

Maak een afspraak voor een consult

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een consult voor een klikgebit. In onze Kliniek voor Mondgezondheid in Nijmegen staan we klaar om u te verwelkomen en te helpen bij het herstellen van uw stralende glimlach. Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar: 024-3731807, of mailen naar balie@kvmg.nl.

Wat is een klikgebit?

Een klikgebit, ook bekend als klikprothese of klikkunstgebit, is een innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor mensen die kampen met ernstige tandproblemen of het verlies van meerdere tanden. Door een aantal implantaten te plaatsen en daarop het gebit te “klikken”, wordt het stevig verankerd. Daardoor biedt een klikgebit veel comfort en stabiliteit.

Een klikgebit laten plaatsen bij de Kliniek voor Mondgezondheid

Bij de Kliniek voor Mondgezondheid in Nijmegen staat u als patiënt centraal; onze zorg is dan ook volledig gericht op uw wensen en behoeften. Onze tandartsen, tandtechnici en klinisch assistenten begeleiden u door elke stap van de behandeling, vanaf de eerste consultatie tot de nazorg.

Kies voor Kliniek voor Mondgezondheid omdat:

 • Ons team uitgebreide ervaring heeft in het plaatsen van klikgebitten en streeft naar de hoogste kwaliteit zorg voor elke patiënt
 • Wij luisteren naar uw specifieke behoeften, wensen en zorgen. U kunt dan ook rekenen op een persoonlijke benadering tijdens het hele traject.
 • We bij de Kliniek voor Mondgezondheid gebruikmaken van de nieuwste technologieën en technieken. Zo kunnen we altijd de meest optimale resultaten garanderen voor onze patiënten.