Skip to main content
Laat lumineers plaatsen, de flinterdunne porseleinen facings.

Lumineers

Lumineers zijn de nieuwe revolutie voor mooie witte tanden en een stralende lach. Lumineers zijn zuiver porseleinen facings, zo dun als een contactlens. Ze verkleuren niet en beschermen ook nog eens de tanden. Lumineers gaan klinisch bewezen wel 20 jaar mee en kunnen we perfect matchen met uw natuurlijke tandstructuur. Zo krijgt u weer een prachtige witte lach met een recht gebit.

Slijpen en injecties zijn overbodig bij deze behandeling. Het enige dat nodig is, is een afdruk van uw gebit. Deze kunnen we digitaal maken; u hoeft dus niet meer ouderwets te “happen”. Vervolgens zullen we de lumineers in de tweede afspraak in maximaal één uur plaatsen.

Een ander voordeel is dat kleurstoffen geen invloed hebben op uw Lumineers. Met andere woorden: gele vlekken zijn voortaan definitief verleden tijd.

Heeft u vragen over lumineers of bent u op zoek naar een tandarts in Nijmegen?

Wilt u meer weten over onze behandelingen met lumineers of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan even contact op met de Kliniek voor Mondgezondheid. Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar: 024-3731807, of mailen naar balie@kvmg.nl.