Skip to main content

Behandelingen

Uw gebit is bij Kliniek voor Mondgezondheid

In goede en vertrouwde handen.

Van een halfjaarlijkse controle of een acute behandeling tot en met een cosmetische ingreep. Uw gebit is bij Kliniek voor Mondgezondheid in goede en vertrouwde handen. Want uw gebit bepaalt in grote mate hoe u er uitziet en is onmisbaar om te eten en te praten. En wat is een stralende lach zonder mooie en gezonde tanden? Daarom zorgen wij ervoor dat uw tanden en kiezen in optimale conditie zijn én blijven, zodat u niet alleen alles kunt eten, maar er ook goed uitziet en u vol zelfvertrouwen kunt praten en kunt lachen.

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle, zodat uw gebit en mond gezond blijft. Mochten er problemen zijn, dan bespreekt de tandarts met u of een extra behandeling nodig is. In ‘gewone-mensen-taal’ legt de tandarts u stap voor stap u uit hoe een behandeling verloopt, hoeveel behandelingen er nodig zijn, hoe lang de behandeling duurt en of er eventuele risico’s zijn. We houden u dus helemaal op de hoogte.

Kleine ingrepen bespreken we direct en de behandeling volgt, indien mogelijk, meteen. Denk daarbij aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u vooraf over de kosten. Wij doen dit altijd voor behandelingen vanaf € 250,-. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Na akkoord voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen al binnen twee dagen.

Wij staan voor u klaar

Algemene tandheelkunde

Kliniek voor Mondgezondheid besteedt veel aandacht aan preventieve tandheelkunde, zodat uw gebit mooi en gezond blijft. Eén van de belangrijkste taken van onze tandartsen is het voorkomen van gaatjes en tandvleesontstekingen. Maar dat begint natuurlijk niet bij uw tandarts, maar bij uzelf. Door uw gebit goed te onderhouden, legt u zelf de basis voor een gezond gebit. Ook onze mondhygiënisten staan graag voor u klaar. Bijvoorbeeld voor een professionele reiniging van het volledige gebit of een advies over de beste verzorging van uw tanden en kiezen. Indien nodig maken zij röntgenfoto’s om vroegtijdig beginnende problemen te signaleren, zodat wij snel tot behandeling over kunnen gaan. Immers, voorkomen is beter dan genezen.

Angstbehandeling: u hoeft niet bang te zijn

Poetsinstructie

Bleaching (bleken): stralend witte tanden

Cosmetische behandelingen

Facings: composiet of keramiek

Gebitsprothesen

Implantaten

Kindertandarts

Klikgebit

Kronen en bruggen

Laserbehandeling

Lumineers

Microscoopbehandelingen

Mondhygiëne en preventie

Mooie tanden

Doorzichtige beugels

Behandeling onder narcose