Skip to main content
Cosmetische behandelingen voor een stralende glimlach.

Cosmetische behandelingen bij de tandarts

Uw uitstraling wordt in hoge mate bepaald door uw lach en dus ook door uw tanden. Wanneer er iets niet in orde is met uw gebit, kunt u bij Kliniek voor Mondgezondheid ook een cosmetische behandeling ondergaan. Hebben uw tanden niet de gewenste witte kleur? Dan kan bleaching (bleken) uitkomst bieden. Bleaching is een relatief eenvoudige ingreep om uw tanden weer stralend wit te krijgen.

Staan uw tanden niet (meer) mooi recht? Wellicht kan een (doorzichtige) beugel dit oplossen, maar ook andere behandelingen zijn mogelijk. Wat uw vraag of wens met betrekking een cosmetische behandeling ook is, met de huidige technieken kunnen we aan bijna alle wensen voldoen. Gezonde tanden kunnen we bijvoorbeeld verfraaien met facings of Lumineers. Scheve tanden zetten we recht en ‘slechte’ of niet meer aanwezige tanden kunnen we zonder probleem vervangen. Wanneer het gaat om het vervangen van uw tanden, dan kiezen we bij voorkeur voor een meer duurzame oplossing in de vorm van implantaten. Dit is namelijk voor u de meest comfortabele en blijvende oplossing. En zo ligt een mooi en gezond gebit voor iedereen binnen handbereik.

Heeft u vragen over cosmetische behandelingen of bent u op zoek naar een tandarts in Nijmegen?

Wilt u meer weten over onze cosmetische behandelingen of wilt u graag een afspraak maken? Neem gerust even contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar: 024-3731807, of mailen naar balie@kvmg.nl.