Skip to main content
Bleaching: Behandelingen om tanden te bleken bij de tandarts in Nijmegen.

Veilig en verantwoord tanden bleken

Onze bleaching behandelingen worden veilig uitgevoerd door gekwalificeerde professionals. Daarbij houden we altijd rekening met de gezondheid en gevoeligheid van uw gebit.

Wat zijn de gevolgen?

  • Gevoeligheid
    Tijdelijke gevoeligheid van de tanden kan optreden na het bleken, maar dit is bijna altijd van korte duur en verdwijnt na enkele dagen.
  • Resultaten
    De resultaten hangen o.a. af van de oorspronkelijke kleur van uw tanden en uw levensstijl. Wij zullen de verwachtingen met u bespreken tijdens het consult.
  • Veiligheid
    Onze bleekbehandelingen zijn veilig en worden zorgvuldig uitgevoerd om de gezondheid van uw gebit te beschermen. Voordat we een behandeling aanbevelen, zullen we altijd uw gebit evalueren.

Bleaching (bleken)

Stralend witte tanden

Gele tanden en vergeelde tanden. Verkleuring van de tanden komt bij heel veel mensen voor, door allerlei uiteenlopende oorzaken. Het is niet schadelijk voor de gezondheid van uw gebit, maar we willen toch graag mooie witte en stralende tanden. Wanneer we lachen willen we toch graag ons gebit laten zien. En het voelt toch veel prettiger als dat er stralend uitziet. Op dat moment biedt bleaching uitkomst. Met behulp van bleaching krijgen wij uw tanden binnen twee weken parelwit. Het is een relatief eenvoudige ingreep. Bleaching is een verantwoorde methode om tanden te bleken. Het is op dit moment namelijjk de beste en meest veilige methode om uw tanden weer wit te krijgen. Wij werken hiervoor met een mal, die perfect aansluit op uw tanden.

Wat is bleaching?

Bleaching is een populaire cosmetische behandeling om tandverkleuringen en vlekken te verminderen en een wittere glimlach te bereiken. Bij deze manier van tanden bleken maken we gebruik van speciale bleekmiddelen om de kleur van de tanden op te lichten, waardoor ze er frisser, witter en jeugdiger uitzien.We maken een mal die perfect aansluit op uw tanden. Deze krijgt u mee naar huis, samen met het bleekmiddel en een aantal spuitjes om het middel mee aan te brengen. Uiteraard krijgt u gedetailleerde instructies voor het gebruik ervan. We plannen bovendien één of meerdere opvolgafspraken in, zodat wij de voortgang kunnen controleren.

Bleaching: veilig en effectief tanden bleken bij Kliniek voor Mondgezondheid

Als Kliniek voor Mondgezondheid hebben we de gezondheid van uw mond uiteraard op de eerste plaats staan. Het belang van veiligheid en effectiviteit bij het bleachen staat dan ook altijd voorop. Tijdens het eerste consult bekijken we of uw tanden geschikt zijn voor bleaching. Onze tandheelkundige professionals gebruiken hoogwaardige, verantwoorde bleekmiddelen en geavanceerde technieken om de beste resultaten te garanderen. Door de voortgang te monitoren, wordt de gezondheid van uw gebit altijd beschermd.

Maak een afspraak voor een consult

Wilt u af van die vlekjes op uw tanden? Vindt u dat de kleur van uw tanden wel een aantal tinten witter mag zijn? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een consult. Onze kliniek in Nijmegen staat klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het bereiken van die stralende glimlach.