Skip to main content
Voor behandelingen kunt u een afspraak maken bij de receptie van Kliniek voor Mondgezondheid.

De kliniek

Kliniek voor Mondgezondheid

We streven naar de beste mondzorg.

Bij de Kliniek voor Mondgezondheid streven we naar de beste mondzorg. Want het gaat tenslotte wel om u en uw gebit. Daarom besteden we veel tijd en persoonlijke aandacht aan uw gebit. Zowel voor, tijdens als na de behandeling. Voordat we beginnen, bespreken we eerst uw wensen of problemen. We kijken dan ook samen welke behandelwijze voor u het beste eindresultaat geeft. Heldere uitleg, kwaliteit, service en duidelijke kostenbegrotingen leiden daarbij tot de beste zorg op maat. Het gaat immers om úw welzijn en úw gezondheid.

De kliniek

Kliniek voor Mondgezondheid beschikt over negen moderne behandelkamers. Deze zijn allemaal voorzien van hoogwaardige ultramoderne apparatuur. Daarnaast is er een comfortabele ontvangstruimte met een speciale kinderhoek. Maar het team is natuurlijk het belangrijkst. Ons team van tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistentes, receptionisten en tandtechnici onderscheidt zich door de professionele en heldere aanpak. In ‘gewone-mensen-taal’ leggen we u stap voor stap u uit hoe een behandeling verloopt en wat het eindresultaat is. Alles met als doel uw gebit mooier te maken en gezond te houden. Denk daarbij aan: implantaten, klikgebitten, orthodontie, laserbehandelingen, facings en bleaching (bleken). Maar ook voor algemene tandheelkunde, angstbehandeling of pijnbestrijding bent u bij Kliniek Voor Mondgezondheid aan het juiste adres. Kortom, wat uw wensen of problemen ook zijn, bij Kliniek voor Mondgezondheid in Nijmegen vindt u vrijwel alle behandelingen onder één dak.

Efficiënte zorg bij de Kliniek voor Mondgezondheid

Tot slot werken wij nauwkeurig en efficiënt. Lange wachttijden kennen wij niet en als u bijvoorbeeld een prothese nodig heeft, dan hoeft u daar bij ons nooit lang op te wachten. Met een tandprotheticus in huis en een korte directe lijn met het tandtechnisch laboratorium is uw prothese snel klaar en bent u in slechts enkele bezoeken weer helemaal geholpen. Maar wat uw vraag of probleem ook is, ons doel is altijd: een mooi en gezond gebit. Zodat ook u zegt: “Kliniek voor Mondgezondheid, dat is de tandarts.”

Impressie

Tandartspraktijk Kliniek voor Mondgezondheid.