Skip to main content
angstbehandelingen bij de tandarts in Nijmegen

Angstbehandeling

U hoeft niet bang te zijn. Bent u bang voor de tandarts? Dan is het goed te weten dat u niet de enige bent. We hebben er begrip voor dat veel mensen bang zijn voor de tandarts. Maar laat dit u er niet van weerhouden om een bezoek aan de tandarts te brengen. De tandartsen bij Kliniek Voor Mondgezondheid zijn speciaal getraind om angstbehandelingen te geven. Uw comfort staat daarbij altijd voorop. Uw tandarts staat samen met zijn team voor u klaar, neemt de tijd en luistert. U wordt uitgebreid geïnformeerd over wat hij/zij gaat doen. Ook wordt u volledig gerustgesteld, er is afleiding (er hangt een televisie boven uw behandelstoel) en er wordt snel en efficiënt gewerkt, zonder onnodig wachten en er worden niet meer behandelingen uitgevoerd dan nodig is.

Angst voorkomen is belangrijk. Wij adviseren u daarom om uw kinderen al vroeg mee te nemen naar onze kliniek, zelfs al voordat ze een behandeling nodig hebben. Zo kunnen ze alvast wennen aan de tandartsomgeving en maken ze op speelse wijze kennis met de beweegbare stoel, de instrumenten en de medewerkers. Nogmaals, u hoeft niet bang te zijn. We zorgen ervoor dat uw behandeling zo prettig mogelijk verloopt en dat u bij Kliniek Voor Mondgezondheid weer graag terugkomt.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een tandarts in Nijmegen?

Wilt u meer weten over onze behandelingen of wilt u graag een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar: 024-3731807, of mailen naar balie@kvmg.nl.