Skip to main content
angstbehandeling bij de tandarts in Nijmegen

Bang voor de tandarts?

Een angstbehandeling biedt uitkomst

Bent u bang voor de tandarts? Dan is het goed te weten dat u niet de enige bent; veel mensen hebben in meer of mindere mate last van tandartsangst. Bij de Kliniek voor Mondgezondheid hebben wij hier begrip voor. We doen er dan ook alles aan om u op uw gemak te stellen en te houden. Laat u dus niet weerhouden door uw angst om een bezoek aan de tandarts te brengen. De tandartsen bij Kliniek Voor Mondgezondheid zijn namelijk speciaal getraind om angstbehandelingen te geven. Uw comfort staat daarbij altijd voorop.

Wat houdt een angstbehandeling in?

Uw tandarts staat samen met zijn team voor u klaar, neemt de tijd en luistert. Hij of zij zal u uitgebreid informeren over wat hij/zij gaat doen. Ook wordt u volledig gerustgesteld. Daarnaast is er afleiding (er hangt een televisie boven uw behandelstoel) en wordt er snel, efficiënt én voorzichtig gewerkt, zonder onnodig wachten. Daarbij worden er nooit meer behandelingen in één keer uitgevoerd dan strikt noodzakelijk is. Ook wanneer u een plaatselijke verdoving wilt, nemen wij de tijd om zeker te weten dat u comfortabel bent. Bij sommige behandelingen is het ook mogelijk om onder narcose te worden behandeld; onze anesthesioloog zal het hele narcoseproces bewaken.

Voorkom dat uw kinderen bang worden voor de tandarts

Angst voorkomen is belangrijk. Wij adviseren u daarom om uw kinderen al vroeg mee te nemen naar onze kliniek, zelfs al voordat ze een behandeling nodig hebben. Zo kunnen ze alvast wennen aan de tandartsomgeving en maken ze op speelse wijze kennis met de beweegbare stoel, de instrumenten en de medewerkers. Nogmaals, u hoeft niet bang te zijn. We zorgen ervoor dat uw behandeling zo prettig mogelijk verloopt en dat u bij Kliniek Voor Mondgezondheid weer graag terugkomt.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een tandarts in Nijmegen?

Wilt u meer weten over onze angstbehandeling of wilt u graag een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar: 024-3731807, of mailen naar balie@kvmg.nl.